Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 27 декември 2023


Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.12.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 200 обични акции