Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 27 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ОКТА АД Скопје - 24 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 10 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 25 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 55 обични акции
- Уготур АД Скопје - 27 обични акции