Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 26 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Стопанска Банка АД Скопје – 120 приоритетни акции 
-Комерцијална Банка АД Скопје – 75 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 423 обични акции