Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 26 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 24 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 40 обични акции
- Ветекс АД Велес – 16 обични акции