Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 јули 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.07.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 81 обична акција