Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 26 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 1 обична акција
- Тутунски Комбинат АД Прилеп – 90 обични акции
- Гранит АД Скопје – 501 обична акција
- Комерцијална Банка АД Скопје – 3 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 15 обични акции