Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 26 јули 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.07.2017година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
 
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово –149 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –474 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје –568 обични акции
- ОКТА АД Скопје –501 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје–512 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје –500 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –1.920 обични акции