Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 26 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Винарска визба Тиквеш АД Скопје – 113 обични акции.