Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 26 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 74 обични акции