Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 мај 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.05.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 2 обични акции