Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 26 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 110 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 137 приоритетни акции