Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 26 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 11 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 74 обични акции