Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 26 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Алкалоид АД Скопје – 53 обични акции
-    Пелистерка АД Скопје – 17 обични акции
-    Силекс АД Кратово – 244.946 обични акции