Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Карбо-Нова АД Крива Паланка – 35 обични акции