Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 26 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 20 обична акција
-Витаминка АД Прилеп – 190 обична акција
-Европа АД Скопје – 184 обична акција