Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 декември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.12.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 380 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 64 обични акции