Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 26 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје–5 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје–244 обични акции