НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 26 декември 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.12.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –656 обични акции - Топлификација АД Скопје –113 обични акции - Реплек АД Скопје –29 обични акции - Усје АД Скопје –3 обични акции