Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 25 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Стопанска Банка АД Скопје - 17 приоритетни акции
-Алкалоид АД Скопје – 50 обични акции