Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 25 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 401 обична акција