Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 25 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Уготур АД Скопје – 28 обични акции 
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 10 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 25 обични акции
-РЖ Интер Трансшпед АД Скопје – 26 обични акции 
-Либерти АД Скопје – 840 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 69 обични акции 
-РЖ Услуги АД Скопје – 213 обична акција 
-Макстил АД Скопје – 580 обични акции 
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 504 обични акции