Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 25 јули 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.07.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 1 обични акции
- Реплек АД Скопје - 10 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 112 обични акции