Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 25 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 13 обични акции

- Комерцијална банка АД Скопје – 5 обични акции

- Македонски Телеком АД Скопје – 763 обични акции.