Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 25 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 63 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 657 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 24 обични акции
- Фершпед АД Скопје – 8 обични акции
- Гранит АД Скопје – 800 обични акции