Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 25 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:


-Транскоп-Патнички сообраќај АД Битола - 109 обични акции
-Макпетрол АД Скопје - 34 обични акции