Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 25 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје–2 обични акции
- Алкалоид АД Скопје–50 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје–543 обични акции
- Интерпромет АД Тетово–57 обични акции