Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 25 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Аутомакедонија АД Скопје - 400 обични акции