Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 25 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово - 82 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 330 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 58 обични акции