Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 24 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Уготур АД Скопје - 27 обични акции
-Гранит АД Скопје – 669 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 25 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 10 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 24 обични акции
-Реплек АД Скопје - 16 обични акции
-Макстил АД Скопје - 559 обични акции
-Либерти АД Скопје – 810 обични акции