Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 24 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје –2 обични акции
- ОКТА АД Скопје –60 обични акции
- Алкалоид АД Скопје –110 обични акции
- Фершпед АД Скопје –3 обични акции