Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 24 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје –60 обични акции
- Макстил АД Скопје – 248 обични акции
- Тетекс АД Скопје – 33 обични акции