Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 24 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 80 обични акции
- ТТК банка АД Скопје – 30 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 26 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп – 40 обични акции