Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 24 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 150 обични акции
- Уготур АД Скопје – 35 обични акции