НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 24 февруари 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.02.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макстил АД Скопје –290 обични акции - Аутомакедонија АД Скопје –15 обични акции - УСЈЕ АД Скопје –14 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –18 обични акции - Тетекс АД Тетово –46 обични акции - ВВ Тиквеш АД Скопје –14 обични акции - Макошпед АД Скопје –60 обични акции - Тутунски Комбинат АД Прилеп –3.599 обични акции