Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 24 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-РЖ Техничка Контрола АД Скопје – 12 обични акции
-ГД Тиквеш АД Кавадарци – 19 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 247 обични акции
-Ветекс АД Велес – 37 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 13 обична акција
-Уготур АД Скопје – 64 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 58 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 60 обични акции
-Либерти АД Скопје – 428 обични акции
-Макстил АД Скопје – 671 обична акција
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 257 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 165 обични акции