НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 24 декември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.12.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - ЖАС АД Скопје –73 обични акции - МЗТ Пумпи АД Скопје –19 обични акции - Раде Кончар-Апаратна техника АД Скопје –51 обични акции