Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 24 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 141 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 90 обични акции