Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 24 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 230 обични акции