НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 23 јули 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.07.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Благој Ѓорев АД Велес –894 приоритетни акции - Макпетрол АД Скопје –29 обични акции - Жито Вардар АД Велес –30 приоритетни акции - Тутунски комбинат АД Прилеп –132 обични акции