Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 23 јуни 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.06.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 60 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 606 обични акции.