Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 23 мај 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.05.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје – 98 приоритетни акции