НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 23 мај 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.05.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Македонски Телеком АД Скопје –376 обични акции - ТТК Банка АД Скопје –5 обични акции