Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 23 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 463 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 16 обични акции