НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 23 март 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.03.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Јака 80 АД Радовиш –12 обични акции - Технометал-Вардар АД Скопје –11 обични акции - Унибанка АД Скопје –20 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје–10 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –100 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје–184 приоритетни акции - Усје АД Скопје–560 обични акции - Алкалоид АД Скопје –375 обични акции - ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово–67 обични акции