Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 23 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ЗК Пелагонија АД Битола – 81 обична акција