Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 23 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 77 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 200 обични акции
-Стопанска Банка АД Битола –6 обични акции