Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 23 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Либерти АД Скопје - 230 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 95 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 30 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 130 приоритетни акции
- Уготур АД Скопје - 283 обични акции