Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 23 ноември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.11.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 36 обични акции