Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 23 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 30 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 166 обични акции