Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 23 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Услуги АД Скопје – 168 обични акции
- РЖ Институт АД Скопје – 5 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 21 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 8 обични акции
- Уготур АД Скопје – 22 обични акции
- Макстил АД Скопје – 457 обични акции